Plaatsing

Van contact naar contract

Interesse? Vraag om een rondleiding!

Wanneer u geïnteresseerd bent in Kinderdagverblijf De Grote Smurf, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Wij vertellen u dan graag wie we zijn en hoe we werken.

Alle informatie kunt u rustig nalezen thuis

Na het gesprek krijgt u een USB-stick met informatie mee. Hierin staat ook hoe u zich kunt aanmelden. U kunt uw bevindingen dan thuis in alle rust op u in laten werken. Wanneer er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanmelding en contractvorming

Als u besluit om voor ons kinderdagverblijf te kiezen, dan kunt u uw kindje inschrijven via het aanmeldingsformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per kind (mocht om wat voor reden dan ook plaatsing van uw kind(eren) niet mogelijk blijken te zijn, is retournering van de inschrijfkosten niet mogelijk). 

Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld, wordt uw inschrijving verwerkt. Er wordt dan een contract opgesteld en naar u toegestuurd. Zodra het contract getekend bij ons binnen is en het inschrijfgeld voldaan is, is de plaatsing definitief. Een bevestiging hiervan ontvangt u per post.

Ruim de tijd om te wennen

Ongeveer een maand voor plaatsing neemt een leidster van de groep waarin uw kind geplaatst wordt telefonisch contact met u op. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor 3 wendagen. Het betreft halve dagen, van 9.00 uur tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.

De eerste wendag wordt altijd gepland op de middag, zodat er onder het genot van een kopje koffie of thee rustig over uw kind gepraat kan worden. Er wordt alle tijd genomen om uw wensen en het ritme van uw kind te bespreken en eventueel worden specifieke afspraken over de voeding en verzorging besproken.

De tweede en derde wendag worden of in de ochtend of in de middag gepland.

Extra opvangdagen mogelijk

De dagen dat uw kind gebruik kan maken van de opvang liggen vast in het contract. U kunt incidenteel een extra opvangdag bij een leidster aanvragen. Er wordt dan gekeken of dat mogelijk is. Deze dag wordt apart in rekening gebracht tegen het reguliere uurtarief.

Het contract kan, met inachtneming van twee maanden opzegtermijn, worden opgezegd per de 1e van de maand.

Het contract eindigt automatisch wanneer het kind vier jaar is geworden.

Wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend intakegesprek, dan kunt u bellen naar telefoonnummer 050-5773103