Tarieven

Inclusief voeding en luiers

Kinderdagverblijf De Grote Smurf biedt opvang gedurende halve en hele dagen. Een hele dag staat voor 11 uur, een halve dag staat voor 5,5 uur. Ons uurtarief bedraagt in 2019 € 7,75. Een dag opvang kost dus € 85,25.

Wat zit er bij de prijs in?

Luiers en eten en drinken (standaard flesvoeding) is bij dit tarief inbegrepen (behalve speciale diëten). U hoeft alleen te denken aan een reservesetje kleding, een knuffel en eventueel een speen. 

Vast maandtarief

We werken met een vast maandtarief. U ontvangt van ons, na inschrijving, een offerte met daarin de jaarprijs en het vaste maandtarief. Hiermee kunt u ook kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Op de 28e van de maand wordt via automatische incasso de bijdrage van de betreffende maand voldaan. Tijdens uw vakantie wordt de opvang doorbetaald.

Klik hier voor een proefberekening kinderopvangtoeslag

Dienstverleningsbepalingen

De dienstverleningsbepalingen voor reguliere en flexibele opvang hebben wij samengevat in een schema. Hierdoor heeft u eenvoudig een beeld en wordt het verschil tussen reguliere en flexibele opvang ook goed duidelijk

 Dienstverleningsbepalingen

Prijsverhogingen gebeuren niet zomaar

Prijsverhogingen worden minimaal 2 maanden voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar schriftelijk bekendgemaakt.

Registratie bij het LKR

Vanaf 1 januari 2011 wordt de kinderopvangtoeslag enkel door de belastingdienst vergoed aan ouders die gebruik maken van een opvang die geregistreerd is bij het Landelijk Register Kinderopvang (LKR).

Het LKR nummer van Kinderdagverblijf De Grote Smurf is:
232227068.

Openingstijden

Van 07:00 tot 18:30

Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag. De openingstijden van de twee verticale groepen zijn als volgt: Smulgroep is geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur en Knutselgroep is van 7.00 tot 18.00 uur geopend.

51 weken open per jaar 
Kinderdagverblijf De Grote Smurf is 51 weken per jaar geopend. Vanaf kerst tot en met nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Sluitingsdagen

  • 2e paasdag
  • Koningsdag
  • 5 mei Bevrijdingsdag (eens in de vijf jaar)
  • Hemelvaartsdag
  • Vrijdag na Hemelvaartsdag
  • 2e pinksterdag
Na het bezoeken van diverse kinderdagverblijven stak De Grote Smurf er voor ons met kop en schouders bovenuit

Björn en Daphne